Generation Next Academy ABN AMRO MeesPierson

ABN AMRO MeesPierson

Op 7 september 2017 mocht Ronnie Overgoor wederom een bijeenkomst hosten van de Generation Next Academy van ABM AMRO MeesPierson. Een programma dat bank heeft ontwikkeld en gaat over het krijgen en hebben van vermogen.

Of het nu gaat over beleggen, schenken, privacy, ondernemen of de invloed van geld op relaties. De Generation Next Academy is speciaal ontwikkeld voor de kinderen van relaties van ABN AMRO MeesPierson tussen de 18 en 30 jaar.

Op deze avond ging het over ondernemen, het expertise terrein van Ronnie Overgoor, en centraal stond een aantal interviews met inspirerende ondernemers. De avond bestond verder uit een open vraag en antwoord sessie tussen deze ondernemers en de jonge gasten in de zaal. Voor Ronnie, en hopelijk ook voor de deelnemers aan de Academy, een super inspirerende avond!