Sprekerstrainer


Jij moet regelmatig presenteren. Voor een groot publiek, aan collega’s of bij potentiële opdrachtgevers, maar…

✔️ Hoe blijf jij de zenuwen de baas?
✔️ Wat is de beste voorbereiding voor jouw presentatie?
✔️ Hoe zorg je voor een goede verhaallijn?
✔️ Op welke manier gebruik je het podium?
✔️ En wat is de optimale manier om jouw verhaal krachtig af te sluiten?

Steeds meer kreeg Ronnie de vraag of hij mensen kon helpen met het verbeteren van hun presentatie. En dat doet hij nu met veel plezier. 1 op 1, met teams, of in workshops voor groepen. Altijd op maat. Zijn praktijkervaring blijkt goud waard.

“Als ik samen met Ronnie mijn presentatie inhoudelijk doorneem dan weet ik dat het verhaal daarna staat als huis. Verwacht niet dat Ronnie met je meepraat. Hij is oprecht, eerlijk en geeft opbouwend advies om de presentatie naar een hoger niveau te tillen. Als ik zelfverzekerd het podium wil betreden met een perfect verhaal dan is Ronnie voor mij van vaste waarde.”

Meer weten over de mogelijkheden?

Stuur Ronnie direct een berichtje en laat hem weten waar je behoefte aan hebt, dan kijkt hij hoe hij je het beste kan helpen.

Online Masterclass

Naast de trainingen heeft Ronnie een unieke online masterclass gemaakt. Voor als je zelf direct aan de slag wilt. Een on demand platform met meer dan 70 videolessen, meer dan 4 uur aan videomateriaal en exclusieve gesprekken met experts op het gebied van presenteren.

Meer informatie over de online masterclass vind je hier.