Dagvoorzitter


Je bent op zoek naar een dagvoorzitter voor je event en dat is best een uitdaging.

De belangen zijn groot, want de rol van de dagvoorzitter is mede bepalend voor het succes van je event. Daarom is het vinden van de juiste dagvoorzitter belangrijk. Om die reden vind je op deze pagina de aspecten die Ronnie belangrijk vindt in zijn rol als dagvoorzitter en die hem kenmerken.

🔄  Communicatie
Om te beginnen is communicatie belangrijk in de voorbereidingen naar het event toe. Ronnie doet alle voorbereidingen zelf en wil goed bereikbaar zijn. Daarom is hij ook altijd buiten kantooruren en in het weekend goed bereikbaar. Korte lijnen, heldere taal, duidelijkheid over tarieven en een leuke en ontspannen manier van communiceren zijn voor hem belangrijk.

👨‍💼 Ervaring
Ronnie heeft meer dan 10 jaar ervaring en staat zo’n 50-80 keer per jaar op een podium of in een studio. Groot en klein. Deze ervaring gebruikt hij bij ieder nieuw event dat op zijn pad komt. Hij denkt graag mee over de opzet van de dag, het script van het tafelgesprek of de inhoud van een panelgesprek. Wat werkt wel, wat niet en wat zijn de elementen voor een goed panelgesprek? Is een presentatie wel de beste vorm, of is een interview beter? Hoe deel je de dag, avond, het webinar of de talkshow in qua tijd en lengtes van de onderdelen?

🎤 Meer dan een dagvoorzitter
Ronnie is meer dan een dagvoorzitter, denkt graag mee over het hele event design en de inhoud en helpt opdrachtgevers hiermee aan een beter event. Hij laat jou graag profiteren van z’n ruime ervaring.

🌐 Netwerk
Door zijn jarenlange ervaring beschikt Ronnie over een waardevol netwerk van professionals, ondernemers en sprekers. Het gebeurt dan ook regelmatig dat hij dit netwerk inzet voor opdrachtgevers om dat laatste panellid, die beschikbare video producer of die inspirerende spreker te regelen voor het event.

💪 Inzet
Ronnie gaat altijd voor 100% inzet. Zonder enige concessie. Nooit vrijblijvend, nooit nonchalant. Hij neemt z’n vak zeer serieus en geeft al zijn energie aan de opdrachtgever, de sprekers op het podium en de gasten aan de tafel én aan de bezoekers of de kijkers.

🎙️ Interviewer
Ronnie is naast dagvoorzitter ook interviewer op zijn zakelijk kanaal 7DTV en interviewde op dat kanaal inmiddels meer dan 1300 ondernemende professionals. Deze ervaring zet hij graag in tijdens events en (online) talkshows.

🕺 Performer
Moeten er awards worden uitgereikt? Dan is Ronnie in zijn element! De inhoudelijke kant van het dagvoorzitterschap, de kennis van de zakelijke wereld, gecombineerd met de energie van een performer maken van award uitreikingen top events!

💬 Interactie
Altijd een belangrijk aspect: de interactie met de zaal of de online kijker. Of het nu een grote zaal met 1500 ondernemers is of een bijeenkomst met 20 onderwijsspecialisten, Ronnie maakt makkelijk contact en gaat met ze aan de slag.

😂💥  Energie en humor
En tot slot twee kenmerken die Ronnie het meest karakteriseren: energie en humor. De twee belangrijkste wapens, mits goed ingezet, die van een goed event een beleving maken.

Wil je weten wat opdrachtgevers over Ronnie zeggen, kijk dan bij de referenties.

ronnie@ronnieovergoor.com
✆ +31646036777