Pitch View & Pitch Talk

Na de start van Pitch Management en het daarop volgende initiatief Pitch Talk is er wederom een nieuw en spannend initiatief gestart: Pitch View.

Over Pitch View
Pitch View zal het uitgebreide en altijd actuele overzicht van toonaangevende online bureaus gaan bevatten. Pitch View biedt eenvoudig toegang tot zeer uitgebreide bureau informatie, zoals oa. contactpersonen, omzetgegevens, aantal medewerkers, disciplines, visie, branche ervaring, nieuws en klantcases.
Bureaus voeren zelf hun bureaugegevens in middels een (vooralsnog) gratis account. Opdrachtgevers kunnen met een gratis abonnement toegang verkrijgen tot de website en naast het bekijken van de informatie ook hun mening geven over de bureaus.

Op dit moment zijn we net begonnen, dus zitten er nog maar enkele bureaus in (het is eenmalig ook even werk, we vragen nogal wat :)), maar het vertrouwen is er dat het aantal bureaus en abonnees gestaag zal stijgen.

De ambitie is dat Pitch View uitgroeit tot een norm in Nederland: DE online gids met DE online bureaus. Dit kost tijd, maar je kent vast het spreekwoord van Keulen en Aken.

Dus ga snel kijken op Pitch View (www.pitchview.nl)!

Over Pitch Talk
De vierde en vijfde Talk zijn inmiddels opgenomen en worden weer boeiend met gasten als PCM, Frackers, Wehkamp en Transavia.
Daarnaast is Pitch Mgt. met een aantal partijen in gesprek over de mogelijkheid om Pitch Talk als format in te zetten binnen een eigen online omgeving. Pitch Talk als format voor online B2B Talkshows. De opdrachtgever heeft een doelgroep/branche/vakgebied en bereik en organiseert zelf de interviewer en de gasten. De commerciële exploitatie van de Talks liggen ook bij de opdrachtgever. Pitch Talk regelt als producent de rest: De lokatie, de opnames, de postproductie, de video en audio streams, de website en de hosting.

Daarnaast verzamelt Pitch Talk alle shows op http://www.pitchtalk.tv/, waardoor daar op termijn een ‘zender’ ontstaat met B2B Talkshows over verschillende onderwerpen.

De behoefte aan ‘tv like’ content binnen online omgevingen (portals, communities, bedrijfsnetwerken, etc.) zal de komende tijd enorm toenemen en inmiddels is naast Pitch Talk ook MSN begonnen met een maandelijks online TV programma. Het bewijst de kracht van het concept Pitch Talk en graag zet ik het format in voor derden.