Pitch Talk 3 – Search Engine Marketing

De derde Pitch Talk is online en biedt een kijkje in de keuken van de wereld van Search Engines. Samen met Sidney Mock (Marketing Manager Google), Paul Aelen (Commercieel directeur Checkit) en Jeroen van de Wiel (Jeroen.com/Search Engine Specialist) spreek ik over de rol van Search Engines binnen het marketingveld. Wat is die rol, hoe wordt het spel gespeeld en waar gaat Google naar toe?

Met deze derde Talk komt voorlopig geen einde aan de online Talkshow. De reacties zijn erg positief, het initiatief wordt gewaardeerd en de bezoekersaantallen vertonen een stijgende lijn.
Voor de komende maanden gaan we door, dankzij de medewerking van de partners Tijdschrift voor Marketing, Amsterdam RAI, Starsound Productions, Aimfor en the people’s valley.
Mijn dank hiervoor!

We zijn druk bezig met de voorbereiding voor de volgende twee Talks en de (voorlopige) onderwerpen vind je in de Playlist op de website. De eerstvolgende Talk wordt begin april online gezet.

Uiteraard zal Pitch Talk uiteindelijk naar een commercieel (in ieder geval kostendekkend) model toe moeten groeien en dus sta ik open voor vormen van sponsoring door partijen die het initiatief willen steunen en niet conflicteren met het onafhankelijke karakter van Pitch Talk.
Graag kom ik in contact met bedrijven die hier mogelijkheden in zien.

Voor nu wens ik je erg veel kijk- en luisterplezier bij de derde Pitch Talk!

Ronnie Overgoor
E. ronnie@pitchmanagement.nl
M. +31646036777