Ronnie Overgoor dagvoorzitter op CRIUS Update Live 2023

Ronnie is de vaste dagvoorzitter op het jaarlijkse event van de CRIUS Group, CRIUS Update Live. Een congres voor en door uitgevers. De laatste editie vond plaats op 16 november vanuit Beeld & Geluid in Hilversum.

Zoals CRIUS zegt: ‘Wat ooit startte met nieuwsupdates via e-mail, groeide uit tot een heus live event. Ieder jaar, in mei of juni, kijken we weer uit naar Crius Update Live. Het is een echte hoogdag voor ons. Mensen uit allerlei hoeken van de uitgeefsector verzamelen zich voor een inspirerende dag met een boeiend inhoudelijk programma, waar netwerken centraal staat en we uiteraard ook graag het nodige over Crius Group vertellen.’

Thema 2023: Trial & error

Succes komt niet altijd vanzelf, dat weten we allemaal. Zeker wanneer je als uitgeverij echt iets wil bereiken, gaat dit meestal niet zonder tegenslag. Je krijgt te maken met dingen waar je niet op had gerekend of soms loopt het net even anders dan je had verwacht. Is dat erg? Wij denken van niet, zolang je er maar van leert.