Wist je dat Ronnie naast dagvoorzitter en presentator ook initiatiefnemer is van 7DTV?

7DTV is hét YouTube en Podcast ondernemerskanaal van Nederland met inmiddels meer dan 1300 gesprekken met ondernemers.

Naast het feit dat het leuk voor je kan zijn om 7DTV te volgen wordt 7DTV door Ronnie ook steeds vaker ingezet voor opdrachtgevers. Denk hierbij aan videoportretten van ondernemers of directies die Ronnie maakt in opdracht.

Dit kunnen videoportretten zijn voor individuele ondernemers die zichzelf goed en professioneel willen presenteren online, maar ook podcast of video series die worden gemaakt voor opdrachtgevers aan de hand van een bepaald thema.

Ben je zelf bezig met plannen voor online video of podcasts? Neem dan eens contact met Ronnie op om verder te praten over de mogelijkheden.