Samenwerking 7 Ditches en Unicef

Ronnie Overgoor is initiatiefnemer van 7 Ditches TV, het grootste online videoplatform voor zakelijk Nederland. Naast eigen gesprekken maakt 7 Ditches gesprekken in samenwerking met BtB organisaties die relevante videogesprekken willen maken voor een zakelijke doelgroep.

Unicef wil meer bekendheid geven aan haar partnerships. In plaats van enkel geld doneren aan Unicef vindt ze samenwerkingen met zakelijke partijen van groot belang. Want naast geld is er ook behoefte aan kennis, mensen en netwerk. Expertise van een bedrijf in combinatie met de kennis en de knowhow van Unicef over de projecten waar behoefte aan is om kinderen een beter leven te geven, werkt super.

Daarom benaderde Unicef 7 Ditches met de vraag of ze een serie gesprekken wilde maken waarin gesproken wordt met een aantal van deze partners die al samenwerken met Unicef. En deze eerste serie is inmiddels gemaakt en wordt de komende maanden gepubliceerd. Er werd gesproken met Philips Foundation, ING en CM. Drie partijen die nauw samenwerken met Unicef. Hoe zien die samenwerkingen eruit, wat zijn de drijfveren en wat levert het beide organisaties op?

Een prachtproject dat duidelijk laat zien waar de uniciteit en de kracht ligt bij 7 Ditches; een platform voor toffe gesprekken.