Ronnie Overgoor presenteert Graydon webinar Duurzaam innoveren in de bouw

Duurzaamheid is een veelomvattende trend in de bouw. Het gaat niet alleen om het energiezuinig of –neutraal maken van bestaande en nieuwe panden, maar ook om bijvoorbeeld duurzaam werken op de bouwplaats. Verduurzaming kan niet zonder innovatie. Ook een gebied waar voor de bouwbranche uitdagingen liggen.

Onder leiding van Ronnie Overgoor praatten Dennis Mattijssen (Industry Expert Bouw, Graydon), Robert de Pagter (Innovatieve ontwikkelaar Waal) en Peter Janmaat (Directeur COARE) over de innovatiekracht en duurzaamheidsuitdagingen in de bouw. Waar staat de bouwsector nu? Hoe kijken bouwers tegen innovatie en duurzaamheid aan? En hoe gaan zij hier mee om?

Het live webinar bood professionals uit de bouwwereld de unieke kans om direct vragen te stellen aan de gasten aan tafel.

Het webinar werd geproduceerd door 7 Ditches. Ook een webinar organiseren? Neem dan contact op met Ronnie via ronnie@7ditches.tv.