Sprekerstrainer

Jij mag een presentatie geven; voor een groot publiek, aan collega’s of bij een potentiële opdrachtgever. Maar… wat is de beste voorbereiding voor jouw presentatie?
Hoe blijf jij de zenuwen de baas? Op welke manier gebruik je het podium? En wat is de optimale manier om jouw verhaal krachtig af te sluiten?

De antwoorden op deze én nog veel meer vragen ontdek je in mijn masterclass Krachtig Presenteren. Mijn ervaringen en tips over krachtig presenteren deel ik in meer dan 70 videolessen.

Mijn naam is Ronnie Overgoor. Ik sta al meer dan 10 jaar op het podium als dagvoorzitter, presentator en interviewer. Dit doe ik zo’n 80 keer per jaar, voor klein én groot publiek. Ik ben zelfs eens genomineerd voor dagvoorzitter van het jaar. Ik interview daarnaast ondernemers voor mijn YouTube- en podcastkanaal 7DTV.

Doordat ik zoveel op evenementen sta, zie ik heel veel sprekers. Goede en minder goede sprekers. Ik zie dan ook veel ruimte voor verbetering. Ook krijg ik steeds vaker de vraag om mijn kennis en ervaring over het sprekersvak te delen.

Dit heb ik gedaan in de Masterclass Krachtig Presenteren, waarover ik meer vertel in de gratis videotraining. In meer dan 70 videolessen deel ik mijn kennis en ervaringen om jou te helpen om krachtig te presenteren. En dát jij krachtiger kan presenteren, dat garandeer ik je.

Meer informatie over de masterclass vind je hier.