Ronnie Overgoor dagvoorzitter op AI Marketing Event 2024 van Frankwatching

Ontdek de kracht van AI voor datagestuurde prestaties en klantgerichte strategieën. Maximaliseer de impact van AI op advertising, SEO, e-mailmarketing en marktonderzoek en benut het volledige potentieel ervan.

Daarover ging het op het AI Marketing Event op 3 april 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ronnie werkt regelmatig samen met Frankwatching en ook bij dit event was de samenwerking weer met resultaat!

De organisatie:
‘Namens het hele team wil ik je enorm bedanken voor jouw energieke inzet tijdens de voorbereidingen én de uitvoering van AI Marketing Event. Je hebt echt een waanzinnig sterke opening voorbereid en iedereen hing de hele dag aan je lippen. De sprekers van de paneldiscussie spraken ook lovend over je, want samen met hun heb je een inhoudelijke sessie verzorgd. Jouw beoordeling: een 8,9!! Ik heb al heel wat events gedraaid en heb nog nooit zo’n hoge beoordeling voor een dagvoorzitter voorbij zien komen. En dat cijfer heb je natuurlijk meer dan verdiend. Ik ben je echt ontzettend dankbaar voor je betrokkenheid.’

 

Fotograaf: MichielTon.com