Jouw presentatie verbeteren? Reserveer een 1:1 training met Ronnie!

Jij moet regelmatig presenteren. Voor een groot publiek, aan collega’s of bij potentiële opdrachtgevers, maar…

✔️ Hoe blijf jij de zenuwen de baas?
✔️ Wat is de beste voorbereiding voor jouw presentatie?
✔️ Hoe zorg je voor een goede verhaallijn?
✔️ Op welke manier gebruik je het podium?
✔️ En wat is de optimale manier om jouw verhaal krachtig af te sluiten?

Steeds meer kreeg Ronnie de vraag of hij mensen kon helpen met het verbeteren van hun presentatie. En dat doet hij nu met veel plezier.

Favoriet zijn de 1:1 sessies. In een dagdeel ga je met Ronnie aan de slag met jouw eigen presentatie. Heb je beeldmateriaal van een eerdere presentatie die je gaf, dan loop je er samen doorheen en krijg je gouden feedback en tips. En daarnaast is er ruimte om te oefenen, worden al je vragen beantwoord en deelt Ronnie al zijn kennis en ervaring.

‘Ronnie’s feedback? Altijd eerlijk, ongezouten, maar met respect als vangrail’

Neem direct contact op met Ronnie om te informeren of hij ook jou verder kan helpen in het neerzetten van een top presentatie!

‘Sommige mensen maken je gewoon vanaf de eerste minuut enthousiast. Dat heb ik met Ronnie Overgoor. Ongeveer twee jaar geleden volgde ik bij hem een (groep) sprekerstraining in voorbereiding voor het spreken op de webwinkel vakdagen. En gelijk was ik verkocht over zijn charme op het podium. Enthousiast, vol passie, en altijd oprechte interesse in de mensen met wie hij werkt. Het voelde dan ook bijna als een eer dat ik gisteren 1:1 met hem heb mogen werken aan mijn praatjes. We bespraken mijn 3 thema’s waar ik over spreek. De anekdotes, de voorbeelden, de superleuke familiebedrijf verhalen en uiteraard de inhoud. Gewoon om de praatjes next level te trekken.’ – Melissa Buijens.