Ronnie Overgoor dagvoorzitter op medewerkers bijeenkomst Janssen de Jong

Eindelijk kon, na een aantal keren uitstel, de medewerkers bijeenkomst van Janssen de Jong Cluster Wonen doorgang vinden in april 2022. Een paar honderd collega’s konden elkaar eindelijk weer eens ontmoeten in de prachtige Verkadefabriek in Den Bosch.

De middag werd afgetrapt met een plenair programma waarin Ronnie Overgoor in gesprek ging met de directie en de MT leden.

De reactie van Janssen de Jong na afloop in een mail naar Ronnie:

Met een grote glimlach kijk ik terug naar een geweldige bijeenkomst Ik wil je heel erg bedanken voor jouw grote bijdrage hierin! Jij zorgde er direct voor dat het gehele gezelschap in de goede sfeer terecht kwam en dat de collega’s op het podium zich relaxt voelden tijdens de vragen. Het was zeer ontspannen, informatief en een zeer inspirerende bijeenkomst met een dosis goede humor! Ik heb veel complimenten ontvangen over jou en die wil ik dan ook uiteraard graag aan jou overbrengen!