Ronnie Overgoor presenteert Leaseurope Industry Leaders Live

Leaseurope organiseerde in oktober 2021 een reeks online interviews met belangrijke marktleiders uit de wereld van financial lease. Ronnie mocht de serie interviews produceren en presenteren.

Het initiatief biedt een broodnodig platform voor professionals in de lease-industrie. Wat houdt de meest invloedrijke leiders in de sector bezig? Welke onderwerpen zijn vandaag de dag relevant. Ronnie interviewde voor elk van de sessies twee senior industrieleiders. De eerste sessie ging over digitalisering. De tweede ging in op het thema duurzaamheid en de laatste sessie had als thema: De weg naar CO2-neutraliteit voor wagenparken.

Ronnie interviewde in deze serie de volgende gasten: Peter Hupfeld, CEO, Nordea Finance, Ylva Oertengren, COO, Simply Finance, Beat Mungenast – COO, Raiffeisen Leasing, Marije Rhebergen – Head of Sustainability, DLL, Tim Albertsen – CEO, ALD Automotive en Giacomo Carelli – Chairman, Leasys & CEO, FCA Bank.