Ronnie Overgoor presenteert boeklancering Kristel Groenenboom Nu of nooit

Kristel Groenenboom is een unieke ondernemer. Op haar 23ste nam ze het containerbedrijf over van haar vader en sindsdien timmert ze succesvol aan de weg. Haar eerste boek ‘Mag ik meneer Kristel even spreken’ werd een groot succes dus werd het tijd voor een tweede boek: ‘Nu of nooit’! Op 24 september 2021 nodigde Kristel vrienden, collega’s, zakenrelaties en pers uit voor de boeklancering en Ronnie mocht de host van de bijeenkomst zijn.

Reden hiervoor was een eerder interview dat Ronnie met Kristel had op zijn YouTube kanaal 7DTV (kijk hier) dat Kristel goed was bevallen. Ze wilde daarom graag dat Ronnie ook tijdens de boeklancering in gesprek zou gaan met haar. Het werd een inspirerend gesprek voor alle aanwezigen!