Ronnie Overgoor online dagvoorzitter op Frankwatching Conversational Conference 2021

Frankwatching is een van de organisaties die heel professioneel heeft ingezet op online events, ontstaan vanuit de noodzaak tijdens de Corona periode. Ronnie mag al meerdere keren de host zijn op de online events van Frankwatching en ook op 23 september 2021 was dat weer het geval tijdens de Frankwatching Conversational Conference 2021.

Tijdens de 6e editie van Conversational Conference deelden 15+ experts wat er speelt op het vlak van digitalisering en automatisering van klantcontact, mede onder invloed van de veranderingen in de samenleving. Er waren cases van onder andere Centraal Beheer, Vattenfall en VodafoneZiggo. Het event bestond uit live plenaire keynotes, breakout sessies, roundtables en netwerk mogelijkheden.