Ronnie Overgoor dagvoorzitter op Crius Update Live 2021

Onder de noemer ‘Innovation matters’, had Crius Group op 17 september 2021 een divers programma samengesteld, waarmee innovatie vanuit verschillende invalshoeken werd bekeken. Dit liep uiteen van audiobooks tot learning analytics en nog veel meer. Bovendien was er ook aandacht voor hoe je draagvlak creëert voor verandering binnen je eigen organisatie.

Ronnie mag al een aantal jaren de dagvoorzitter zijn op de Update Live en na een jaar ‘pauze’ in verband met corona, was het nu weer tijd om elkaar fysiek te ontmoeten. Ronnie mocht als dagvoorzitter de hele dag weer tot een geheel smeden met interviews, panel gesprekken en keynotes.

Opdrachtgever Inne Engels over Ronnie: ‘Ronnie staat energiek en enthousiast op het podium of in de studio en kan de zaal helemaal inpakken met zijn humoristische en open aanpak. Hij is altijd zeer goed ingelezen en voorbereid! Hij denkt met ons mee in de aanloop naar ons congres en geeft de nodige tips en inzichten om het geheel interactief, interessant en leuk te maken. Een woord: TOPdagvoorzitter!’