Referenties ⭐⭐⭐⭐⭐

Edwin Bosch
Edwin Bosch
Ronnie Overgoor is een enthousiaste dagvoorzitter, die met humor een dag op een 'losse manier' strak weet te leiden. Mede dankzij zijn dagvoorzitterschap was het ASP-congres een groot succes. Zoekt u een dagvoorzitter voor een evenement? Zoek dan niet verder en neem contact op met Ronnie!
P. Grauss
P. Grauss
Ik heb met Ronny samengewerkt op ons klantevent (~80p). Ronny heeft ons als dagvoorzitter goed geholpen. Hij neemt zijn vak serieus, is goed voorbereid en denkt met zijn ervaring graag actief mee tijdens het event. Ronny is daarmee onderdeel van het team, wat het voor mij prettig schakelen maakt.
Ivonne Boumeester
Ivonne Boumeester
Na 2 jaar konden we eindelijk weer live met Ronnie als onze vaste dagvoorzitter. Dank je wel Ronnie voor je enthousiaste, energieke en zeer strakke begeleiding van het Branded Content Event 2022!
Hayley McEwen
Hayley McEwen
Nothing but a pleasure to work with Ronnie. Very professional, dealt with last minute issues well and offered a full service for our online interview series.
Tim Besjes
Tim Besjes
Ronnie tilde ons online congres naar een hoger niveau. Straalt rust en professionaliteit uit
Chantal Nauta
Chantal Nauta
Ronnie is een echte professional. Ontzorgt je al in de voorbereidingsfase door mee te denken over de beste opzet, inhoud en aanpak. En hiermee zit hij dan ook echt ‘in’ het onderwerp wat het resultaat ten goede komt. Het opladen in het moment tot hét gesprek zelf. En dan oprecht ín het moment kunnen zijn; knap. Bovendien in een gezonde balans van humor, doorvragen en tot de kern komen.
Nic van Mulken
Nic van Mulken
Werken met Ronnie is een feestje. Hij bereidt zich zeer goed voor, is een leuk en authentiek mens om mee samen te werken en weet wat er wanneer van hem verwacht wordt. Bovendien kan Ronnie als online host je ook qua studio- en Zoomtechniek ontzorgen en dat is verdomd handig. Nicoline van Mulken
Martijn Claassen
Martijn Claassen
meerdere keren Ronnie 'live' meegemaakt als dagvoorzitter, altijd met glans, goede energie, kortom goed voorzitterschap!
Crius Group
Crius Group
Ronny staat energiek en enthousiast op het podium en kan de zaal helemaal inpakken met zijn humoristische en open aanpak. Hij is altijd zeer goed ingelezen en voorbereid! Hij denkt met ons mee in de aanloop naar ons congres en geeft de nodige tips en inzichten om het geheel interactief, interessant en leuk te maken. Een woord: TOPdagvoorzitter!


Klik hier om te lezen wat opdrachtgevers vinden van Ronnie Overgoor.