Ronnie Overgoor presenteert online talkshow DDMA over third party cookies

Nu de grootste browsers het gebruik van third-party cookies gaan blokkeren en wetgeving rondom privacy en gegevensverzameling steeds meer wordt aangescherpt, heeft dat ingrijpende gevolgen voor de marketingwereld. Activiteiten als advertising, retargeting, het doormeten van de resultaten en CRO komen in het geding, en een duidelijke oplossing is niet voorhanden. De meeste organisaties zijn zich bewust van deze naderende Cookieless World, maar weten niet waar ze moeten beginnen.

Om organisaties hierbij te helpen organiseerde DDMA en de commissie Digital Marketing Transformation op 8 juni een speciale talkshow, geheel gewijd aan de Cookieless World. Ronnie ging in gesprek met gasten van onder andere NRC Media, eBay en Google.