Ronnie Overgoor Trendwatcher voor Ondernemend Nederland

Ronnie Overgoor is iemand met een neus voor trends. Trends die relevant zijn voor ondernemers. Waar ondernemers druk zijn met ondernemen, heeft Ronnie het tot zijn werk gemaakt om deze trends te signaleren en ze te verpakken in een inspirerend verhaal waarmee ondernemers vooruit kunnen.

Trendwatchers zijn er genoeg, net als vergezichten en mooie slides met toekomst scenario’s. Natuurlijk nemen computers taken van mensen over, natuurlijk gaan auto’s zelf rijden en natuurlijk worden er huizen geprint met een 3D printer. Maar wat heb ik daar als ondernemer aan? Wat moet ik met al die trends als MKB ondernemer, of als management van een organisatie?

 

 

Ronnie Overgoor is een trendwatcher die juist die relevantie duidelijk maakt. Logisch ook, want hij is zèlf ondernemer. Het gaat niet om kennis, het gaat er niet om dat je het jargon kent en termen als machine learning, AI, en blockchain te pas en te onpas gebruikt. Waar het in Ronnie’s ogen om gaat is de juiste mindset. En daarin zit het spannende en het uitdagende. Hoe ga ik om met al die trends, met wat voor blik kijk ik ernaar? Wanneer en hoe verander ik en pas ik nieuwe zaken toe in mijn eigen dagelijkse werkzaamheden? Wanneer is iets een hype, wanneer is het relevant?

Een keynote van trendwatcher Ronnie Overgoor is een keynote met energie, entertainment, humor, insights en bovenal, een keynote met eyeopeners en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Ronnie Overgoor is dè trendwatcher voor ondernemend Nederland.