Ronnie Overgoor dagvoorzitter op HiCon 2018 in RAI Amsterdam

Op 22 februari werd het HiCon congres georganiseerd door het Huishoudbeurs Team van RAI Amsterdam. Doelgroep: marketeers actief in het consumentenveld. Want waar kun je nog meer van je doelgroep ‘in het echt’ zien dan op de Huishoudbeurs?

Merken komen en gaan, de wereld is dynamischer dan ook. Grote A-merken krijgen te maken met nieuwe startups, hoe gaan ze hiermee om? Over merken en innovatie ging het deze ochtend met keynotes, een panel discussie en de awards uitreiking van de gekozen Producten van het Jaar 2018. Zo’n 100 marketeers en vakpers kwam bijeen om te luisteren naar keynotes van o.a. Jan Rijkenberg van BSUR en Jasper Gabriëlse van Seepje.

Ronnie Overgoor was de dagvoorzitter en had de tool NorthPolls meegenomen die zorgde voor de goede interactie met de zaal. Het publiek kon meestemmen met de stellingen tijdens de paneldiscussie, kon vragen stellen en het event op het eind evalueren.