7 Ditches en Van Lanschot maken samen videoserie over ondernemerschap

Ronnie Overgoor (oprichter 7 Ditches TV) interviewt serieondernemer Michiel Muller (Tango, Route Mobiel, Picnic) en CEO Reynier van Bommel van familiebedrijf van Bommel. Waarin verschilt de serieondernemer van de ondernemer binnen een familiebedrijf en wat kunnen ze van elkaar leren?

Michiel Muller en Reynier van Bommel – Short 1 from 7 ditches tv on Vimeo.

Deze video is de eerste in een serie die online video platform 7 Ditches TV maakt in samenwerking met Van Lanschot. Van Lanschot publiceert de video’s als onderdeel van hun online relatiemagazine Cornelis.

7 Ditches TV draagt zorg voor de realisatie van de video’s en publiceert de video’s tevens via haar eigen platform.

Het gesprek met Muller en van Bommel is vanaf 20 maart te zien via Cornelis en vanaf 21 maart op 7 Ditches TV.