Videoserie DLA Piper op 7 Ditches TV

7 Ditches TV is het video platform voor ondernemend en zakelijk Nederland. Ik ben 7 Ditches gestart in 2012 en inmiddels staan er meer dan 1000 interviews op, en growing. Naast onze eigen programma’s maken we ook programma’s in opdracht van anderen.

 

Anderen zijn adverteerders met een zakelijke doelgroep die het belang inzien van het maken van relevante content voor haar doelgroep. Ik ben er zelfs van overtuigd dat iedere grote BtB adverteerder zelf een uitgeef strategie moet hanteren van waaruit ze dit doet. Een van de nieuwe opdrachtgevers waarmee we mooie video’s zijn gaan maken is DLA Piper. De eerste 3 interviews zijn inmiddels opgenomen. Hierboven het eerste interview dat ik maakte met Daphne Bens, partner bij DLA Piper, over trends in M&A. De andere twee gingen over de thema’s Transfer Pricing en Global Campaigns. Boeiende verhalen voor een selecte zakelijke doelgroep.