Ronnie Overgoor dagvoorzitter tijdens ‘De psychologie van het Overtuigen’ met Robert Cialdini

Zo nu en dan heb je zo’n congres, wat een regelrecht feest is. 6 oktober 2017 had ik er zo een. In opdracht van Hans Janssen van DENK Producties mocht ik het event De Psychologie van het Overtuigen presenteren als dagvoorzitter. Een dag waar niet alleen dé guru op het gebied van overtuigen zou optreden, maar daarnaast de top van sprekend Nederland.

In 8 uur tijd gingen in ’t Spant in Bussum Sharon KroesPacelle van GoethemGeorge van Houtem, Jan van Settten, Remco Claassen en Jos Burgers het podium op. Dit zijn sprekers, stuk voor stuk, die het voor elkaar krijgen om van het hele publiek een 8, een 9 of een 10 te krijgen als beoordeling. Waarbij de 8 in de overgrote minderheid is, kan ik je zeggen.

En dan is het en eer, als je zo’n dag aan elkaar mag lijmen, waar je de kunst moet betrachten om ten dienste te staan van al deze kwaliteit. Volgens mij is het me gelukt, als ik af ga op de reactie van Hans, de opdrachtgever, achteraf 😉