Dagvoorzitter Brandweercongres 2017 in het Efteling Theater

Op 5 oktober mocht ik dagvoorzitter zijn op het Brandweercongres 2017 in het prachtige theater van de Efteling. Meer dan 1000 brandweermensen waren daar voor een tweedaags programma.

IMG_9701

Een prachtplek om te werken met een schitterende line-up van inspirerende sprekers.

Erg leuk voorval op de dag: Ik krijg snel een briefje in de hand gedrukt van de organisatie voordat ik het podium op ga na de pauze. Of ik even iets wil mededelen. Er staat een brandweerbusje voor een nooduitgang geparkeerd…tja, met meer dan 1000 brandweerlieden in de zaal stond alles rondom de Efteling vol met brandweerbusjes :). Ik noemde het kenteken. Alleen geen mens in de zaal die het kenteken van zijn/haar busje uit het hoofd weet. Ik heb toen maar even gemeld dat als hij niet zou worden weggehaald, de brandweer hem weg zou slepen. 🙂

Met dank aan Deborah van Eijck van het IFV, waar ik al op meerdere projecten mee heb samengewerkt. Professioneel en goed geregeld, heel erg prettig voor een dagvoorzitter!