Ronnie Overgoor in gesprek met Maasbert Schouten over ondernemerschap

Maandelijks neemt Ronnie Overgoor samen met een vijftal andere presentatoren gesprekken op met ondernemers in de 7 Ditches TV studio. Op 23 mei sprak hij onder andere met ondernemer Maasbert Schouten.

‘In de wereld van voetbal worden niet alle business kansen benut’, zegt ondernemer en investeerder Maasbert Schouten. ‘Dan gaat het bij mij altijd een beetje kriebelen’, aldus Schouten, die ooit eigenaar was van voetbalclub Vitesse.

Schouten, die een spannende loopbaan heeft gehad met zijn AFAB Holding, is inmiddels actief met zijn investeringsbedrijf MaasInvest. ‘Ik heb in mijn zakelijke leven al alles kunnen doen wat ik me als klein jongetje had kunnen voorstellen. Als ik morgen in het bejaardenhuis zou zitten hoef ik geen spijt te hebben.’