8 tips voor optimaal gebruik van 7 Ditches TV door kranten en tv redacties!

Roland Kahn is in the picture om V&D over te nemen. Dat is het nieuws op dit moment. En wat gebeurt er dan op de redacties van kranten en televisie? Die gaan op zoek naar materiaal om een profiel te kunnen schetsen van Roland Kahn. En wat is er dan waardevoller dan een uitgebreid videointerview van 30 minuten met deze ondernemer? 

Gisteren was een fragment uit het 7 Ditches TV interview met Kahn te zien in Jinek, vandaag in het Financieele Dagblad wordt uitgebreid geciteerd uit het interview en in de Volkskrant citeert columnist Peter de Waard de veelgebruikte quote van Kahn uit het interview over de reden van overname van Sapph: ‘Pure geiligheid’, een citaat dat vorige week ook al door de NOS werd gebruikt.

Zie hier de waarde van 7 Ditches TV, het grootste online video kanaal voor ondernemend Nederland.

Wij zijn niet bezig met het nieuws van de dag. Wij vinden het boeiend om te duiden, om de verhalen achter het nieuws op te tekenen. En daarom hebben we de rust en de tijd om uitgebreide profielen te maken van ondernemers, professoren, politici, creatieven, studenten en andere interessante mensen. We naderen inmiddels de 1000 interviews.

En al was dit nooit ons primaire doel, het is leuk om te zien hoe de redacties van Nederland ons inmiddels weten te vinden!

8 tips voor optimaal gebruik van 7 Ditches TV door kranten en tv redacties: