Dagvoorzitter voor het Oranje Handelsmissiefonds

Donderdag 12 november mocht ik dagvoorzitter zijn op het 3e finale event van het Oranje Handelsmissie Fonds. Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Ronnie Overgoor - Oranje Handelsmissiefonds 2015 - Hangar 12 - Schiphol

De lokatie was te gek, Hangar 12 op Schiphol (korte video impressie). Tussen twee grote Boeings ontvingen we honderden ondernemers uit heel Nederland met internationale ambities. Na de opening deed ik eerst een panelgesprek met Ralph Hamers (CEO ING Groep), Harm Kreulen (Directeur KLM Nederland), Michaël van Straalen (Voorzitter MKB Nederland) en de ambassadeur in Tjechië, Ed Hoeks.

ronnie overgoor - oranje handelsmissiefonds 2015 - hangar 12 - schiphol

Kern van het event was de bekendmaking van 10 winnaars. Ondernemers die intensief door het Fonds en haar netwerk worden begeleid in hun internationale ambities. Winnaars dit jaar: Arte Viva, Anker Stuy, Guide ID, NAÏF, Netics, Octatube, Oesterij, Oxipack, Tony’s Chocolonely en Yays.

Ronnie Overgoor - Dagvoorzitter op Oranje Handelsmissiefonds 2015 - Hangar 12 - Schiphol