PR bureau met mooie klanten? Meld je dan nu aan!

7 Ditches TV maakt online televisie in eigen beheer en in opdracht van derden. Regelmatig zijn wij op zoek naar inspirerende klantcases, organisaties en mensen. Tegelijkertijd zijn er vele PR bureaus voor hun klanten op zoek naar het juiste media podium. 
Deze twee zaken willen we graag combineren.
Ben je werkzaam bij een PR of ander soort bureau en zoek je voor jouw klanten free publicity?
Wij zullen je dan regelmatig lastigvallen met onze verzoeken. 
Of we nu op zoek zijn naar een CEO die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, die ondernemer die een innovatief product op de markt aan het zetten is, die retailer met een tof verhaal,  die e-commerce speler die grote successen beleeft, of die organisatie die digitaal werken in haar DNA heeft zitten?
Het mes snijdt aan twee kanten. Jullie zoeken een podium voor je klanten, wij zoeken inspirerende cases en personen.
Meld je direct aan met een e-mail aan: redactie@7ditches.tv!